5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre culorile fashion

citeste »

Sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a intra in salon si a cere “Unicorn hair sau Colorful hair” astfel incat asteptarile tale sa fie realiste si sa nu fii dezamagita.

1. S-ar putea sa fie nevoie de mai mult timp sau chiar de mai multe programari.

Inainte de a te bucura de culorile minunate pline de luminozitate sau intensitate, parul trebuie deschis pana la cea mai inalta baza (decolorat pana la galben deschis/albicios). Daca parul tau este natural, natural inchis sau daca a fost vopsit in permanenta in culori inchise va dura mai mult sa obtii culorile dorite.

Daca esti deja blonda va fi mai usor iar daca esti si pregatita pentru culori la moda iti recomandam sa incepi cu culori mai intense, care se deschid treptat. Totusi, daca inca nu esti sigura poti opta pentru culori pastelate.

2. Vei petrece mai mult timp in salon.

Ca sa poti obtine o culoare fashion este nevoie de scoaterea culorii actuale din par prin decolorare. In functie de culoarea actuala a parului poate fi nevoie de 1-2 decolorari. Apoi urmeaza aplicarea culorilor iar in functie de numarul culorilor variaza si timpul de aplicare. Intre aceste procese parul va trece prin tratmente pentru a-l mentine sanatos.

Vizita in salon poate dura intre 3-8 ore.

3. Va fi un serviciu costisitor, nu este ieftin.

Pasi multimpli= costuri mai mari.

Discuta cu stilistul care este bugetul alocat pentru aceasta schimbare, astfel incat asteptarile tale sa fie realiste. Schimbarea de look este un serviciu care necesita timp si experienta din parte stilistului.

4. Trebuie sa fii blonda pentru a obtine o culoare la moda.

Si pentru cele mai inchise nuante de albastru sau violet este nevoie ca parul tau sa fie decolorat pana intr-un blond inchis. Parul deschis necesita o atentie ridicata si produse de calitate cu care sa il ingrijesti si tratezi.

Daca intentionezi sa investeti intr-o culoare fashion este la fel de important sa investesti in produse de calitate, pentru a-ti proteja atat parul cat si investitia.

5. Culorile fashion cer atentie suplimentara.

Culorile fashion sunt in general colorare directa “TEMPORARA” iar asta inseamna ca in cazul unei ingrijiri corespunzatoare ele pot sa dureze maxim intre 4-8 saptamani in functie de culoare.

Acum cred ca stii tot ce trebuie despre culorile fashion si poti sa iei decizii in cunostinta de cauza, fara sa ai surprize neplacute.