Am inceput aceasta meserie din 2004, dorind sa ne dezvoltam pasiunea pentru frumos si dragostea pentru oameni. Dupa multe proiecte in care am evoluat si invatat continuu am dezvoltat propriul salon BEAUTY GARDEN -hair in nature-. Aici am strans langa noi o echipa de oameni la fel de pasionati si dornici sa ofere timpul si abilitatile lor pentru a face oamenii mai frumosi.

 

Frumusete autentica.

 

Fie ca ne vizitezi pentru o schimbare de look in ton cu cele din viata ta, pentru rasfatul tau saptamanal sau pentru acel eveniment mult asteptat unde perfectiunea este un must, ne dorim ca de fiecare data sa iti oferim servicii de calitate inalta, sa te sfatuim in materie de beauty si sa fim alaturi de tine cu tot entuziasmul si profesionalismul nostru!

Cu un bagaj de peste 18 ani de experienta in servicii de infrumusetare, suntem mereu pregatiti sa facem fata celor mai exigente asteptari. Ne dorim sa fim cea mai buna versiune a noastra,  sa oferim tot ce este mai bun pentru a te reintoarce cu drag la noi.

Suntem convinsi ca performanta se obtine doar prin dezvoltare continua, motiv pentru care membrii echipei noastre participa constant la traininguri de specializare, atat pentru imbunatatirea abilitatilor cat si pentru a cunoaste noile tendinte in industrie.

Intru-o epoca a cosmetizarii noi am ales produse etice, care nu doar sa ne puna munca in valoare ci sa aiba o misiune mai mare de atat. DAVINES crede ca prin etica si sustenabilitate putem face lumea mai frumoasa in timp ce avem grija si de natura.


Apreciez felul in care sunt tratata, calitatea serviciilor, punctualitatea si atmosfera. Cu voi ma simt si mai frumoasa! Va multumesc ca aveti grija de mine de atatia ani! - Loredana Muresan    
Imi plac seriozitatea si punctualitatea, atmosfera prietenoasa si personalul dragut. Imi place ca nu pierd timp si ca totul merge repede. Este o placere sa-ti rezolvi problemele in timp minim si sa-ti si faca placere sa intalnesti oameni calzi si draguti. - Cristina Dinu    
La Boudoir Studio te simti ca intr-o familie, unde toata lumea e atenta ca tu sa te simti bine si sa pleci de fiecare data extra-multumit. Atentia la detaliu face toata diferenta! - Raluca Moisi    
Frumusetea interioara ne ajuta sa gasim frumusetea autentica..

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTERUL NOSTRU!

Vei afla despre noile trenduri, promotii sau alte evenimente din salon.

Pin It on Pinterest

Share This