SERVICII COMPLETE DE HAIRSTYLING SI MAKEUP

Fiecare persoana isi doreste sa fie in permanenta cea mai buna versiune a sa. Tocmai de aceea, facem tot ceea ce ne sta in putinta pentru ca tu sa ai parte de experienta autentica. Rasfata-te cu tratamente si produse profesionale din gama DAVINES iar parul tau va arata si se va simti perfect.
Pentru ca suntem de parere ca rezultatele exceptionale pot fi obtinute doar de oameni care se dezvolta in mod constant, colegii nostri participa in permanenta la training-uri si cursuri de specialitate din tara sau strainatate. Lasa-te cu incredere pe mana noastra si iti garantam ca vei pleca de la salon cu zambetul pe buze si un look personalizat. Impreuna descoperim frumusetea autentica!

coafor cluj - boudoir prive

Poate cel mai important pas pentru obtinerea unui look superb, coafura este accesoriul cel mai de pret al unei femei. Realizata in mod corespunzator, aceasta are capacitatea de a accentua trasaturile dorite, a completa stilul vestimentar sau a indulci trasaturile. Lasa- te pe mana noastra si vei beneficia de un diagostic profesional precum si de sfaturi pentru o rezistenta indelungata.

unghii cluj - boudoir prive

Similar tehnicii de contouring din make-up, colorarea realizata in mod corespunzator are puterea de a te scoate din anonimat, a crea impresia de volum sau lungime a parului, precum si de a-ti evidentia trasaturile. Serviciile de consiliere sunt un element cheie pentru un rezultat deosebit. Lasa-te pe mana noastra si cu siguranta vei pleca de la salon cu o culoare care ti se va potrivi!

makeup cluj - boudoir prive

Deseori trecute cu vederea, tratamentele sunt punctul de pornire pentru un par sanatos si de invidiat. Vom face un diagnostic al parului tau si iti recomanda tratamentul potrivit, oferindu-ti si sfaturi pentru o ingrijire corespunzatoare acasa. DAVINES ne ofera o gama completa de produse etice si sustenabile nu doar pentru a face parul mai sanatos ci si lumea mai frumoasa.

cosmetica cluj - boudoir prive

Suntem specializati in diversele afectiuni ale scalpului, caderea parului si ingrijirea barbii. Ele sunt cele mai importante elemente ale unei fizionomii, te invitam la salon pentru un diagnostic profesional, in urma careia vei afla care sunt liniile pe care tunsoarea si barba ar trebui sa le urmareasca, produsele de ingrijire pe care este recomandat sa le folosesti.

mirese cluj - boudoir prive

Extensiile de par nu sunt doar la moda sau un moft, sunt o mana de ajutor in diverse situatii.  Extensiile pot fii aplicate pentru diverese nevoi cum ar fi: lungimea parului, volum, densitate, momentul in care vreau sa imi cresc parul, o tunsoare gresita, o cantitate redusa de par, o alternativa pentru suvite in loc de a colora parul.

men cluj - boudoir prive

Fiecare femeie isi doreste sa fie in permanenta cea mai buna versiune a sa.  Lasa-te rasfatata cu produse profesionale iar tenul tau va arata si se va simti bine. Lasa-te cu incredere pe mana noastra si iti garantam ca vei pleca de la salon cu zambetul pe buze si un look de invidiat. Impreuna descoperim frumusetea autentica!

Apreciez felul in care sunt tratata, calitatea serviciilor, punctualitatea si atmosfera. Cu voi ma simt si mai frumoasa! Va multumesc ca aveti grija de mine de atatia ani! - Loredana Muresan    
Imi plac seriozitatea si punctualitatea, atmosfera prietenoasa si personalul dragut. Imi place ca nu pierd timp si ca totul merge repede. Este o placere sa-ti rezolvi problemele in timp minim si sa-ti si faca placere sa intalnesti oameni calzi si draguti. - Cristina Dinu    
La Boudoir Studio te simti ca intr-o familie, unde toata lumea e atenta ca tu sa te simti bine si sa pleci de fiecare data extra-multumit. Atentia la detaliu face toata diferenta! - Raluca Moisi    
Frumusetea interioara ne ajuta sa gasim frumusetea autentica..

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTERUL NOSTRU!

Vei afla despre noile trenduri, promotii sau alte evenimente din salon.

Pin It on Pinterest

Share This