Experienta Beauty Garden poate fi cel mai bine surprinsa prin cuvintele clientelor noastre:


„La Beauty Garden te simti ca intr-o familie, unde toata lumea e atenta ca tu sa te simti bine si sa pleci de fiecare data extra-multumit. Atentia la detaliu face toata diferenta!”

– Raluca Moisi


„Cuvintele nu sunt suficiente pentru a descrie profesionalismul sau solicitudinea de care da dovada fiecare membru al echipei voastre si nici starea de bine care ma cuprinde in atmosfera creata de voi, de fiecare data cand va trec pragul. Sincere felicitari si tineti-o tot asa!”

– Marc Victor Mihai


„Aici tin pasul cu timpul. Cu tot ceea ce apare nou. Indiferent de ora sau moment al zilei, exista cineva aici care stie ce vrei.

Edy m-a luat de mana si am pronit intr-o lunga calatorie de culoare, lungimi de par, lumini si stralucire. Din Martie 2009 nu mi-a mai fost frica sa stau in scaun. Tot de atunci am devenit cu fiecare ocazie „Oau! Ce bine arati! Ce bine iti sta! Imi place culoarea!” 

Sunt cu totii plini de ambitie, tineri si alaturi de ei parca ai fi intr-o cursa. Sunt mandra ca pot tine pasul cu ei! Felicitari pentru ceea ce faceti!”

Diana Sancraian


„Apreciez faptul ca stylistii se perfectioneaza, sunt seriosi in abordare, punctualitatea si pasiunea cu care muncesc.”

Paula Gosav


„Aprecize felul in care sunt tratata, calitatea serviciilor, punctualitatea si atmosfera. Cu voi ma simt si mai frumoasa! Va multumesc ca aveti grija de mine de atatia ani! „

– Loredana Muresan


Vino si tu sa incerci experienta Beauty Garden! Ne gasesti pe Iosif Sava nr 4, Cluj-Napoca, Romania.

Programarile se fac telefonic: 0722 390 107